Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Μια ταση θλιψης χωρις (με) λογο...

Αυριο ειναι μια μεγαλη μερα... Τουλαχιστον για μενα! :Ρ Ναι αγαπημενοι μου bloggers εχω γενεθλια! Γινομαι δεκα εξι... Δεκα και εξι χρονια! Ισως ακομα ειμαι πολυ μικρουλα παντως εμενα μου φαινεται πως εμεινα παρα παρα πολυ στα δεκα πεντε μου! Θελω τοσο να γινω δεκα εξι... δεν ξερω το γιατι... παντως θελω!
Το θεμα ειναι πως θελω να ειναι μια υπεροχη μερα! με τους δικους μου ανθρωπους... να με παρουν τηλεφωνο να με επισκευτουν... Να δω οτι ΝΑΙ καποιος με σκεφτεται με εκτιμα με αγαπα! μια μικρη κουβεντα απο εναν ανθρωπο που μ'αγαπα που με εκτιμα αρκει για να με κανει χαρουμενο! να δειξει οτι με θυμηθηκε! τι να το κανω το facebook που θα τους πει οτι εχω γενεθλια? Δεν κριβεται παντα πισω απο ενα "χρονια πολλα" ενα συναισθημα! ενα κατι!
Πολλοι λενε "να πω χρονια πολλα γιατι θα με παρεξηγησει" ή "α εχει γενεθλια αυτη... ε ας πω ενα χρονια πολλα"! προτιμω να μην μου ευχηθει κανενας! δεν θελω ευχες! Θελω απλα να δω οτι καποιος με σκεφτεται! Οτι ειναι η δικη μου μερα ξεχωριστη και για καποιον αλλον! για μενα αυτο σημαινει πολλα... Δεν θα παρεξηγησω κανεναν που θα με ξεχασει! αληθεια! :)
Απλως να... αυριο ειναι μια πολυ ξεχωριστη μερα για μενα... την περιμενα πως και πως! Φετος συγκεκριμενα πιο πολυ απο καθε χρονια!
Και κατι μεσα μου μου λεει πως θα ειναι η χειροτερη! ή τουλαχιστον δεν θα ειναι καλη! Λίγες ευχες σε ενα "τοιχο" απο υποχρεωση δεν θα με κανουν πιο ευτυχισμενη... λίγη αγαπη ομως ναι! εννοω... οχι οτι δεν με αγαπαει κανεις ή κατι τετοιο... εστω και ενας πανω σε αυτον τον πλανητη ξερω οτι μ'αγαπα! πρωτοι απο ολους οι γονεις μου και η οικογενεια μου!
Τελος παντων... ειπα πολλα χωρις λογο... αυτο που ηθελα να πω... ειναι οτι εχω μια ταση προς θλιψη... πως αυριο θα ειναι μια κακη μερα...
(Μα γιατι το κανω αυτο στον εαυτο μου? :Ο)

Καλο σας βραδυ! :)
Χρονια πολλα και του χρονου με υγεια! :) 

22 σχόλια:

  1. Σε ξέρω μόνο μερικές μέρες αλλά έχω να σου πω με πολύ αγάπη ένα χρόοοοονια πολλά,καλά 16,καλό σχολείο,ζήσε την ηλικία σου και όχι αυτή που σου προσφέρει η τηλεοραση ως την ηλικία σου και να έχεις πάντα ανθρώπους να σ' αγαπάν!!

    Χρόνια πολλά με υγεία!!!!

    Αχ αυτή η τάση προς τη μελαγχολία!!!Να μην επαναληφθεί διότι θα κολλήσω και δεν θέλω και πολύ!!Σαν σφουγγάρι εμποτισμένο με βενζίνη είμαι!!ΧΑΧΑΧΑ!!

    Καληνυχτώ σε!!

    ΥΓ:Για ποιο κολλέγιο μιλάς παρακάτω μικρή;;ΧΑΧΑ!!Στο λέω διότι έτσι έλεγαν και το δικό μου λύκειο συνεχώς ότι είμαστε το κολλέγιο κτλ!!ΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολυ! να σαι καλα! και οχι μη σε παρακαλω! ασε μονο εμενα να ειμαι μες στην θλιψη... :Ρ εσυ να σαι καλα! ;)

      Το σχολειο μου! εδω πανω ψηλα Ανατολικη Μακεδονια! :Ρ

      Διαγραφή
    2. θα μαι;Who knows;;Τι λε ρε που θα μου κλέψεις τη θλίψη;;;;Για ηρέμησε αιντε!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

      Χμμμμ!!Υπάρχουν και αλλα κολλέγια λοιπόν αν και την ψιλοξέρω και την Ανατολική Μακεδονία!!χαχα!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχα! ετναξει παρτην! ολη δικη σου! στη χαριζω! τελικα τα πραγματα πηγαν καλα! πολυ καλα μπορω να πω! ;)

      Διαγραφή
    4. Τώρα δε τη θέλω!!!ΑΧΑΧΑ!!!Αφού ήρθε τι να την κάνω;;;;;

      Μπράβο!!Βλέπεις;;;Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι το χειρότερο!!Ντάξει θα μου πεις υπάρχουν περιπτωσεις που πάντα συμβαινει το κακό αλλά δεν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία!!

      ΑΙντε και του χρόνου να μαστε καλά να σου ευχηθούμε!!

      Διαγραφή
    5. χαχαχα! κι ομως οταν νομιζω πως ολα ειναι καλα δεν ειναι! :/ δεν ξερω τι πρεπει να πιστευω πια! :Ρ τα αφηνω ολα στην τυχη μου! :Ρ

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά κι απο 'δω μικρή πριγκίπισσα!
    Θέλω να χαμογελάς, ναι; Σου πάει!
    Sweet sixteen and sweeter life, honey!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά γλυκιά μου!!! Να τα χιλιάσεις!!! Μη βιάζεσαι να περάσουν τα χρόνια γιατί μόλις περάσεις τα 18, θ' αρχίσεις να νιώθεις γριά.. Και πριν το καταλάβεις θα κοντεύεις τα 21 και θα λες "πώς γεράσαμε έτσι?" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Όσον αφορά τα γενέθλιά σου, μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αρνητικά... Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη μέρα που θες να πάνε όλα τέλεια, ότι κάτι θα γίνει και θα σου γ@@@@@ι την ψυχολογία.. Το μυστικό είναι να μην το αφήσεις να σε επηρεάσει.. Κοίτα εσύ να περάσεις καλά!!
    Σου μιλάω τώρα εκ πείρας, γιατί τα τελευταία χρόνια τα πιο στραβά πράγματα μας θυμούνται στα γενέθλιά μου και στα γενέθλια της κολλητής μου..
    ΜΗ χαλιέσαι καλή μου...φιλακιααααα<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το περιμενω! το περιμενω να περασουν πολυ γρηγορα τα χρονια! αλλα δεν πειραζει! η καθε ηλικια εχει και τα καλα της!

      Διαγραφή
    2. εχεις δικιο! δεν θα αφησω κανεναν να πειραξει την ψυχολογια μου! φιλακια πολλα και σε ευχαριστω! <3

      Διαγραφή
    3. Γι' αυτό ζήσε τώρα στο έπακρο τα 16 σου(εμένα ήταν η καλύτερή μου χρονιά) και μην αφήσεις τίποτα να μπει στη μέση και να σου το χαλάσει!!!φιλάκιαααα<3

      Διαγραφή
    4. παντα πιστευα πως τα 16 ειναι η καλυτερη ηλικια! θα ακολουθησω την συμβουλη σου! στο υποσχομαι! και το υποσχομαι και στον εαυτο μου! ;) <3

      Διαγραφή
    5. Είναι και ξέρεις γιατί? Επειδή είσαι αρκετά μεγάλη ώστε να διασκεδάζεις, δεν έχεις ακόμη το βάρος των Πανελλαδικών στο κεφάλι σου και είσαι αρκετά αθώος/α για να ευχαριστηθείς την τελευταία ικμάδα της παιδικότητας σου(στις μέρες μας αυτό το τελευταίο περνά κρίση, αλλά πριν 5 χρόνια ήμασταν πολύ πιο αθώοι απ' τα σημερινά παιδιά)..

      Διαγραφή
    6. ναι ναι! εχεις δικιο! συμφωνω απολυτα! και ξερεις κατι? η παιδικοτητα απο εναν ανθρωπο δεν χανεται ποτε! και ναι ζω την παιδικοτητα μου ακομα! και βλεπω και τις αδερφες μου (οι οποιες κοντευουν τα 30) οι οποιες μαζι με την παρεα τους ειναι ακομα παιδια μεσα τους! (να φανταστεις την Καθαρα Δευτερα παιζανε μηλακια! :Ρ) φιλακια πολλα! δεν θα χασω ποτε την παιδικοτητα μου! δεν θελω! :)

      Διαγραφή
    7. Και πολύ καλά θα κάνεις!!! Θα έχεις μια ζωή γεμάτη προβλήματα μπροστά σου, κοίτα να τη χαρείς και να μην πέφτεις σε κατάθλιψη δίχως λόγο και προς Θεού μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις... Γιατί όταν φτάσεις εκεί μετά δε θα μπορείς να γίνεις ξανά μικρή....φιλάκιααααααα

      Διαγραφή
  4. Xρόνια πολλά Μικρή Πριγκήπισσα !
    Ζήσε όμορφα, χαμογέλα, πέτα την λέξη μελαγχολία από το λεξικό σου ... έχεις μπροστά σου πολλά πολλά χρόνια για να την σκεφτείς και να την αντιμετωπίσεις... Τώρα γέλα, ζήσε :))
    Φιλιά πολλά
    καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω παρα πολυυ! :) αυτο θα κανω λοιπον! θα χαμογελαω! παντα! ευχαριστω! φιλακια! :*

      Διαγραφή
  5. Happy birhday little princess!!!
    Να τα εκατοστήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά little princess..ειλικρινά..δεν το λέω ούτε από υποχρέωση ούτε γιατί θα με συμπαθήσεις..απλά..με άγγιξε η ανάρτησή σου..κάθε χρόνο αισθάνομαι σαν και εσένα..ενώ στην αρχή είμαι τόσο ενθουσιασμένη..τα γενέθλια περνάνε άλλο τόσο γρήγορα..και έχω συνήθως κακό προαίσθημα..δεν γνωρίζω όμως ποτέ τον λόγο..και πριν καλά-καλά το καταλάβω έχουν περάσει..οπότε προτιμώ του χρόνου να τα αφήσω όλα αυτά πίσω..ο χρόνος είναι χρήμα..δεν θέλω να περνάνε τα γενέθλια σαν μια ρουτίνα..=)καλή σου μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω παρα πολυ καλη μου! το ξερω πως δεν το λες απο υποχρεωση ή κατι τετοιο! καταλαβαινω ποιος το κανει και ποιος οχι! ;) και σε ευχαριστω παρα πολυ! :) επισης... φετος περιμενα τα χειροτερα! κι ομως! περασα τα καλυτερα γενεθλια της ζωης μου μεχρι τωρα! και το Σαββατο θα βγω να το διασκεδασω κιολας! :) ευχαριστω πολυ και παλι! :) φιλακια πολλα και καλημερα και σε σενα! <3

      Διαγραφή