Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αγαπη...

Ενας μηνας περασε... κι οσο περναει ο καιρος... τοσο πιο πολυ δενομαι μαζι σου... τοσο πολυ! Που καθε ωρα πυ περναει μακρια σου ειναι σαν ενας αιωνας... σε θελω εδω... διπλα μου... καθε στιγμη... να σ'αγγαλιαζω... να σε νιωθω...
Και ετσι ξαφνικα... συζητωντας με μια φιλη καταλαβα πως την νιωθω... πως εχω τις ιδιες φοβιες με αυτην... το αγορι της φευγει το φθηνοπωρο να σπουδασει... ειναι δεκα μηνες μαζι... αυτη μου λεει πως θελει να το τελειωσει εδω γιατι δεν θα το αντεξει... δεν θα το αντεξει να τον βλεπει μια φορα την εβδομαδα... κι εχει δικιο... οσο κι αν προσπαθησα να την αποτρεψω να μην κανει κατι που θα το μετανιωσει οταν καθισα και το σκεφτηκα καταλαβα πως εχει δικιο...
Το συζητησα και μαζι του... μου ειπε το ιδιο... να της πω να μην κανει κατι που θα το μετανιωσει... και επισης μου ειπε πως αν σκεφτω κι αν κανω κι εγω κατι τετοιο θα με κρεμασει απο τα αφτια σε ενα δεντρο... Τον αγαπαω τοσο πολυ! Κι αυτος μ'αγαπαει Θεε μου! Κι αυτος μ'αγαπαει! ειμαι τοσο ευτυχισμενη πια! Που δεν θα αντεξω αν αλλαξει κατι... Ξερετε... κατι που δεν θελω να γινει... δεν ξερω τι θα απογινω...
Ειχαμε παει μια βολτα... ποσο ομορφη βολτα... Συζητουσαμε για τον καιρο πριν να ειμαστε μαζι... που διναμε εκεινα τα αθωα φιλακια στο μαγουλο και φοβομασταν να κανουμε μια κινηση... και του εξηγησα τον λογο που εγω φοβομουν...
Ηταν γιατι σκεφτομουν πως αν γινει κατι παρα πανω μεταξυ μας και δεν πετυχει... και χαλασει... εγω δεν θα το αντεχα να μην τον εχω στη ζωη μου! γιατι με εκανε ευτυχισμενη! με οποιονδηποτε τροπο! Μονο που μου μιλουσε εφτανε!
Τωρα ομως δεν φτανει! Τον θελω ολο δικο μου! απο την κορυφη ως τα νυχια! Μονο δικο μου! και μου ειπε πως δεν προκειται να αλλαξει κατι! "Θα ημουν πολυ μαλακας αν σε αφηνα τωρα που σε βρηκα"! ποσο ευτυχισμενη με εκανε!
Και φοβαμαι! οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ φοβαμαι! Γιατι οπως λεει κι αυτος... ειναι ο κοσμος μου ολος! μεχρι και το τελευταιο πετραδακι!
Ξερετε τι ωραιο που ειναι ο δικος σου ανθρωπος να κανει σχεδια για το μελλον? κι οταν λεω για το μελλον δεν εννοω για αυριο μεθαυριο... η για την επομενη εβδομαδα... μιλαω για μηνες αργοτερα... αληθεια ειναι ομορφο!
Ειναι ομορφη η ζωη μου μονο που ειναι διπλα μου!
Μια ζωη πολυχρωμη!



Σ'αγαπαω ζωη μου! <3

21 σχόλια:

  1. Ανοίξτε χώρο περνά η ερωτευμένη της μπλογκοσφαιρας!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    Άντε για πάντα μαζί!!Τι άλλο να πω!!

    ΥΓ:Όσο για τη φίλη σου δώστης μια σφαλιάρα από μένα για να συνέλθει!!Τι βλακείες ακούω Θεεε μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ενταξει! οταν την δω ολη δικη της θα ειναι! :Ρ ναι ναι εγω ειμαι αυτη! :Ρ και δεν το κρυβω! ;) να σαι καλα! :) απ'το στομα σου και στου Θεου τ'αφτι! :)

      Διαγραφή
  2. Γλυκό μου κοριτσάκι χαίρομαι πολύ που είσαι ευτυχισμένη.. Κοίτα να το χαρείς τώρα που είσαι μικρή κι έχεις τόσα περιθώρια να χαρείς τον αθώο έρωτα!!!

    Όσον αφορά τη φίλη σου, αν δεν ήταν καιρό μαζί θα έλεγα πως θα ήταν καλύτερα να το κόψει(αν ήταν μαζί μόνο ένα μήνα και ο ένας έφευγε, αργά ή γρήγορα θα χανόντουσαν, κι αυτό είναι -καλώς ή κακώς- κανόνας).. Μετά από δέκα μήνες, όμως, η σχέση έχει ήδη δοκιμαστεί κι έχει τη δύναμη να κάνει μια προσπάθεια.. Εκτός αυτού η σχέση δεν είναι μόνο για τα καλά, στα δύσκολα είναι που φαίνεται αν κάτι είναι πραγματικό(ακόμη και να μην τα καταφέρεις, το γεγονός ότι μπήκες στη διαδικασία να προσπαθήσεις σημαίνει πολλά!).. Δεν έχει να χάσει τίποτα.. Απλά να είναι ρεαλίστρια και προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα..

    Το κακό είναι ότι λίγες σχέσεις κρατάνε όταν φεύγουν να σπουδάσουν, όχι λόγω απόστασης, αλλά λόγω των νέων εμπειριών που δε θέλουν να στερηθούν.. Και για να πούμε του στραβού το δίκιο, δεν πρέπει να τις χάσεις αυτές τις εμπειρίες.. Όσο είσαι στο Λύκειο νομίζεις ότι είναι το ίδιο, απλά είσαι λάσκα.. Λίγο καιρό αργότερα καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, κι έχεις μόνο μια ευκαιρία να ζήσεις αυτές τις μοναδικές εμπειρίες.. Αν δεν τις χαρείς, αν μείνεις με το απωθημένο, θα χτυπάς μια ζωή το κεφάλι σου στον τοίχο.. Γι' αυτό όταν μεγαλώνουμε λέμε στους μικρότερους να μη δεσμεύουν όλο τους το είναι από τόσο μικρά.. Για να μη γυρίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους να κοιτάξουν πίσω τους και καταλάβουν ότι έχασαν πάρα πολλά..
    Εσύ, βέβαια, είσαι ακόμη 16, έχεις ακόμη λίγο καιρό μέχρι να τελειώσεις το σχολείο και από μια άποψη είναι καλό.. Μέχρι τότε -αν με το καλό είστε ακόμη μαζί- θα ξέρεις αν αξίζει να "θυσιάσεις" κάποια πράγματα στη ζωή σου γι' αυτό το άτομο(ή το οποιοδήποτε άλλο άτομο στη ζωή σου)..

    Σου λέω πάντως εγώ ότι στεναχωριέμαι που δεν εκμεταλλεύτηκα τα πρώτα 2 χρόνια ως φοιτήτρια επειδή μισούσα την πόλη.. Αυτόν τον 3ο χρόνο πέρασα τόσο υπέροχα, που δεν κατάλαβε πότε έφτασε ο Μαϊος(παρόλο που από προβλήματα -όλη η παρέα- άλλο τίποτα, να φαν κι οι κότες..)! Και πλέον στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι ότι σ' ένα χρόνο φεύγω..

    Τέλος πάντων, όμως, εσύ να 'σαι καλά και να κάνεις ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη! Γιατί τότε δε θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου(κι αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα)!

    Και να θυμάσαι αυτό που λέω συνέχεια: "Καλύτερα να έχω τύψεις, παρά απωθημένα".. ΖΗΣΕ τη ζωή σου στο έπακρο και μην κωλώνεις πουθενά!!!

    (τέλειωσε και η σημερινή κατήχηση!!!χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γλυκια μου! σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου! ειναι αληθεια χρησιμες! :) και ναι αυτο κανω! το ζω οσο μπορω και περναω καλα μαζι του! κι αυτο ειναι που με κανει ευτυχισμενη και να λαμπω ολοκληρη καθε φορα που ακουω την φωνη του! αυτο σκοπευω να κανω! γιατι αρχιζω να συνειδητοποιω οτι η ζωη καποια στιγμη αργα η γρηγορα θα τελειωσει... οποτε πρεπει να την ζησω! οπως και ολοι μας! και θα περναω καλα! :) φιλακια πολλα! :*

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι καλή μου!!! Να περνάς τέλεια και να τα γράφεις να ζηλεύουμε εμείς οι "γριές" χαχαχαχα
      φιλάκιαααα

      P.S. thanks για την ετικέτα!χαχαχαχαχχα ;)

      Διαγραφή
    3. οοοχι και γριες! πανω στο ανθος της ηλικια σου εισαι! να περνας κι εσυ καλα! φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχαχα :Ρ
      άκου με που σου λέω..πλέον εκτός από "γραίες" αλληλοφωναζόμαστε και "καλογραίες" (εξεταστική βλέπεις... :Ρ)

      Διαγραφή
  3. Όμορφος που είναι ο έρωτας!
    Είχα σχέση περίπου ένα χρόνο με το φίλο μου και χωρίσαμε το Σεπτέμβρη που μας πέρασε-μόλις έγινα φοιτήτρια σε άλλη πόλη δηλαδή!
    Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Έκανα φίλες,παρέες αλλα δεν είχα το κουράγιο -ούτε καν τη θέληση- να μπλέξω με άλλο αγόρι.
    Έκλαιγα, χτυπιόμουν. Ήθελα αυτόν και μόνο και τίποτα δε με χαροποιούσε τόσο όσο να τον ξαναέβλεπα.
    Τα Χριστούγεννα του ζήτησα να βρεθούμε. Έχουμε έκτοτε 6 μήνες σχέση εξ αποστάσεως και βρισκόμαστε 2 φορές το μήνα για 5 μέρες κάθε φορά. Μία πάω εγώ και μία έρχεται εκείνος.Περνάμε τέλεια και όλο αυτό μας δένει κάθε μέρα πιο πολύ.

    ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι γλυκοοο! συγκινουμε πολυ οταν ακουω τετοιες ιστοριες! δεν νομιζω η φιλη μ να θελει να τον αφησει πια! δεν της αφησε περιθωρια! εφτιαξαν βερες με την ημερομηνια που τα εφτιαξαν και πηγε και της εκανε "προσταση γαμου"! οχι για να παντρευτουν κανονικα! αλλα για να εχουν κατι που θα τους εννονει! :) χαιρομαι πολυ για σενα! χαιρομαι ειλικρινα χαιρομαι! να συνεχισετε ετσι! και αληθεια κι εγω το εχω σκεφτει... πως αν χαλασει ολο αυτο δεν θα εχω ουτε την δυναμη ουτε την θεληση να μπλεξω με καποιον αλλον... φιλακια πολλα! :*

      Διαγραφή
  4. Τι γλυκιά ανάρτηση!!! εύχομαι να σαι πάντα τόσο ερωτευμένη και δεμένη μαζί του!!

    όσο για τη φίλη σου, συμφωνώ με τη Λίζα απόλυτα:) κι εγ΄έχω σχέση 2 χρόνια εξ'αποστάσεως :) και όλα καλα^ αν υπάρχει εμπιστόσυνη, η απόσταση σε δένει.. δε σε απομακρύνει :)

    φιλιάαα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα γλυκια μου! :) σου ευχομαι τα καλυτερα! κι εμενα μια ακομη φιλη μου εχει σχεση εξ'αποστασεως κι οταν λεω εξ'αποστασεως μιλαμε για τεραστια αποσταση και ειναι τρια χρονια μαζι! σου ευχομαι και παλι τα καλυτερα! να σαι καλα! φιλακια πολλα! :*

      Διαγραφή
  5. Καλά μεγαλύτερη βλακεία από αυτό που σκέφτεται να κάνει η φίλη σου δεν έχω ξανακούσει. Μάλλον δεν τον θέλει και τόσο και ψάχνει αφορμή να τον χωρίσει. ή της αρέσει να είναι δυστυχισμένη και χωρίζει για να νιώσει αυτόν τον πόνο που της λείπει! Τι να πω! Για σένα δε λέω τίποτα μη σε ματιάξω. Φτου φτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! οχι τον αγαπαει! δεν ξερω! τωρα εχει αλλαξει γνωμη! ειναι ολα οκ! απλα φοβαται να ειναι μακρια του τοσες μερες... δεν το αντεχει... φτου μου φτου μου! :Ρ να σαι καλα!

      Διαγραφή
  6. Κοίτα όπως και να 'χει και εσύ και η φίλη σου προσπαθείστε να το δουλέψετε το θέμα με τα αγόρια σας...αν δε σας βγαίνει τότε να σκεφτείτε χωρισμούς :Ρ
    Η απόσταση δε σπάει πάντα μια σχέση, μια φιλη μου τα φτιαξε με ενα αγορι και ηταν μολις 4 μηνες μαζι οταν εφυγε φοιτητης σε ενα νησί 5 ώρες από εδώ. Και τώρα έχουν κλείσει 1 χρόνο σχέσης :)
    Πιστεύω πως αν οι δεσμοί δεν ξεθωριάσουν μπορεί να πετυχει.
    Μην αγχώνεσαι και μπράβο που σαι ευτυχισμενη ^.^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ωραιο ειναι οτι εγω συζηταω μαζι του για την φοιτητικη ζωη... κανουμε σχεδια! κι αυτο ειναι το ωραιο! φιλακια πολλα! να σαι καλα! :)

      Διαγραφή
  7. Καλως σε βρηκα!!!
    Σαν γρανιτα φραουλα ειναι η αναρτησουλα σου!
    Μα ποσο ομορφα τα γραφεις!...
    Ετσι νιωθω κι εγω! Ετσι ενιωθα στην αρχη της σχεσης μας και ακομη και τωρα που μετραμε 14 χρονια μαζι, 10 χρονια γαμου κι εχουμε και τρια παιδακια (οταν αφηνουμε την καθημερινοτητα κατα μερος) ειμαστε σαν και τοτε.....
    Σου ευχομαι να ζησεις σε καθε σημειο του σωματος και της ψυχης σου τον ερωτα σου! Και να ειστε και οι δυο ευτυχισμενοι!!!!
    Να πεις στην φιλη σου, να κοιταχτει στον καθρεφτη βαθεια μεσα στα ματια της και να σκεφτει καλυτερα αυτα που εγραψες στην αναρτηση σου! Το παλικαρι μου ειναι καπετανιος και πιστεψε με, οταν ταξιδευε, μπορουσαμε να μιλησουμε μολις 5 λεπτα την εβδομαδα και να μας ακουει η μιση υφηλιος (οσα βαπορια ηταν στην ιδια συχνοτητα!)
    Εχει πεσει το κλαμα της αρκουδας απο μερους μου για να ακουσω ενα "σ'αγαπω" ή ενα "μου ελειψες"!!!
    Καθολου ευκολο, μα αντεξαμε! Και ακομη πιο πολλα εχουμε αντεξει και εχουν περασει απο πανω μας!
    Δεν λεω να πατε να παντρευτειτε απο τωρα, ουτε η μια ουτε η αλλη!!! Δεν ειναι συνετο σε αυτη την ηλικια. Μα μπορειτε να το ζησετε και να δουλεψετε τον χαρακτηρα σας για να ειστε εσεις πιο δυνατες μεθαυριο!
    Φιλια και χαρηκα πολυ για το ομορφο μπλογκοσπιτακι σου που ηρθε στον δρομο μου....μικρη πριγκηπισσα!
    Φιλια! ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπορεις να φανταστεις ποσο συγκινηθηκα! χαιρομαι παρα πολυ οταν ακουω τετοιες ιστοριες αγαπης! χαιρομαι παρα πολυ για σενα! να σαι καλα για τα καλα σου λογια! να χαιρεστε και τα παιδακια σας! κι εγω χαιρομαι πολυ που μπηκες στο μπλογκ μου και μοιραστικες μαζι μου αυτες τις υπεροχες στιγμες της ζωης σου! Φιλακια πολλα! Καλη συνεχεια με πολλη αγαπη! <3 :*

      Διαγραφή
  8. Γλυκιά μου πόσο χαίρομαι για τον έρωτά σου..ειλικρινά εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να συνεχίσετε έτσι..είναι όμορφο να έχεις κάποιον δίπλα σου που να σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδική και δεν μιλάω μόνο για την οικογένεια σου..είναι πολύ τυχερός το λέω και το πιστεύω..απλά ένα μικρό tip..μην απογοητεύεσαι ποτέ από τις άσχημες συνθήκες..η αγάπη στην φουρτούνα φαίνεται..όσο για την φίλη σου είμαι κάθετα αρνητική με την απόφασή της..κάποια μέρα θα μετανιώσει και η ίδια και τότε πλέον θα είναι πολύ αργά..ας δώσει σε όλο αυτό μία ευκαιρία.Ίσως μπορέσει να τα καταφέρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γλυκια μου! να σαι καλα! αληθεια! χαιρομαι πολυ με αυτα που ακουω! και ναι εχεις δικιο! στη φουρτουνα φαινεται η αγαπη! το πιστευω! φιλακια πολλα! καλο βραδυ! <3

      Διαγραφή
  9. Βρε που έχεις χαθειιιιιι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδωωω ειμαι! καλοκαιρακι! δεν μπαινω τοσο συχνα ειναι η αληθεια! Βασικα εχω σκεφτει πολλες φορες να κανω μια αναρτηση αλλα με το που μπαινω μου φευγει ολη η εμπνευση! τις 2 τελευταιες εβδομαδες ειμαι εθελοντρια σε ενα φεστιβαλ οποτε δεν προλαβαινω να κανω και πολλα! ασε που τις τελευταιες 2 εβδομαδες δεν ειχα υπολογιστη! :Ρ Σε λιγες μερες που προβλεπω το προγραμμα μου πιο χαλαρο θα μπω και θα κανω τουρ απο παντου και μια νεα αναρτηση!! Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! καλα να περνας το καλοκαιρι σουυυ! απολαυσε το! ;) καλη συνεχεια!

      Διαγραφή