Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μην μ' αφησεις ποτε

Ειναι ενας ανθρωπος... ενας ανθρωπος που δεθηκα τοσο αποτομα μαζι του... και τοσο σφηχτα! Τοσο σφηχτα που αν ξαφνικα ολα αλλαξουν... σπασει ο δεσμος μεταξυ μας... η πληγη θα ειναι μεγαλη! Ας ξεκινησω απο την αρχη... ηταν ο κουκλος του σχολειου μου! που παντα ηθελα να τον πλησιασω... να πουμε κατι παραπανω απο ενα "γεια"... όχι οχι! Δεν τον ηθελα! ηταν (και ειναι) πανεμορφος δεν λεω... απλα ημουν κολλημνη με τον φιλο του εννια μηνες... Μια μερα... εντελως τυχαια... Χριστουγεννα ηταν... στολιζαμε το δεντρο στην ταξη μου στο σχολειο ζητησα αδεια να βγω απο την ταξη... βγαινοντας τον ειδα να καθεται πιο περα... Τον χαιρετησα οπως παντα... αφου γυρισα απο την τουαλετα αυτος ηταν ακομα εκει... εξω απο την δικη μου και δικη του ταξη... (οι ταξεις μας ειναι διπλα διλπα)... τον ρωτησα γιατι ειναι εξω... μου ειπε οτι τον εβγαλε η καθηγητρια του και ετσι του ειπα να ερθει στην δικη μας που στολιζαμε... ηρθε και ετσι ξεκινησαμε να μιλαμε λιγο...
   Μετα απο ενα παρτυ... εκανα μια κινηση πανω σε μια στιγμη που ηθελα σε καποιον να μιλησω και πηρα αυτον τηλεφωνο... Εμεινα εκπληκτη απο το ποσο ανοιχτο παιδι ηταν σε σχεση με το προτυπο που εγω τον ειχα σχετισει... Του ανοιχτικα πολυ γρηγορα και μεσα στα Χριστουγεννα μιλουσαμε σχεδον καθε μερα επι ωρες στο τηλεφωνο! Με βοηθησε να τα φτιαξω με τον φιλο του... οπως κι εγω τον βοηθησα με μια φιλη μου... αποτυχια και τα δυο αλλα παρολαυτα εμεις ακομα μιλαμε... Για την ακριβεια εμεις συνεχιζουμε να δενομαστε ακομα περισσοτερο! κι οσο ο καιρος κυλαει τοσο εγω δενομαι μαζι του... Καθε φορα που βγαινουμε... Καθε φορα που με παιρνει αγκαλια... Καθε φορα που με φιλαει... Δεν θελω να τελειωσει... Θελω να παγωσει ο χρονος... να μεινω εκει... Θελω να του φωναξω "ΜΗΝ Μ'ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ"
Η φιλη μου μας εχει σχετισει με την ιστορια αγαπης που παντα η πρωταγωνιστρια αγαπιεται με τον κολλητο της... δεν ξερω... δεν μπορω να κρινω... δεν μπορω να κρινω ποιον θα ερωτευτω... Αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι τρεφω αισθηματα για αυτον... φοβαμαι να τον χασω... φοβαμαι πως αν βρει μια κοπελα εμενα θα με ξεχασει... Γενικα αν δεθω με καποιον πολυ δεν του το λεω... ομως θελω τοσα πολλα να του πω... Φοαβαμαι ομως... φοβαμαι να του μιλησω... να του πω ποσο πολυ τον αγαπαω... ποσο πολυ φοβαμαι την απουσια του... ποσο φοβαμαι οτι θα με ξεχασει καποα στιγμη... τις ωρες που περναω μαζι του ειναι οι πιο ευχαριστες! Μου μαθαινει πολλα πραγματα! Με κανει να γελαω! ζωγραφιζει το χαμογελο μου οταν στο προσωπο μου υπαρχει μια θλιψη... Δεν μαφηνει να ειμαι στεναχωρημενη ποτε! Φοβαμαι να τον χασω! Φοβαμαι να του πω τι νιωθω για αυτον! Πως καθε φορα που ειμαι μαζι του δεν θελω να φυγω! δεν θελω να τελειωσει ποτε αυτη η στιγμη! θελω να ειμαι καθε λπετο μαζι του! Θελω τοσα να του πω... Να του τα πω ΟΛΑ! Απλα φοβαμαι... μηπως τρομαξει και απομακρυνθει... κι ετσι... θα το χασω για παντα... κι αυτο δεν θα το αντεξω...


Why are trying so hard to fit in when you are born to stand out? ♥ 


14 σχόλια:

  1. Γιατί; Γιατί να ντραπείς να μιλήσεις;
    Κι αν δεν είσαι καλή στις λέξεις, δειξ'το!
    Με μια αγκαλιά, ένα βλέμμα.
    Και να ξέρεις, δε θα φύγει. Ότι αξίζει, μένει και κρατάει πολύ!
    Φιλάκια!

    P.S. 'still waiting for your letter, girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο κανω! του το δειχνω οσο πιο πολυ μπορω... ομως θελω να του το πω να του το φωναξω... και φοβαμαι! ευχαριστω για την συμβουλη σου! :) καλο απογευμα! <3

      Διαγραφή
  2. Δείξτου τι νιώθεις,τουλάχιστον ένα κομμάτι του εαυτού σου!
    Και θα συμφωνήσω με την κοπέλα επάνω,ότι αξίζει μένει.
    τα φιλιά μου*.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oh my god, such a cute blog :)
    thanks for following I'm following you back now ;D

    astorytohear.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι σίγουρη ότι αρχίζεις να τον βλέπεις "αλλιώς"? Έχουν χαλάσει πολλές -ταιριαστές- φιλίες επειδή ανώριμα το γύρισαν στο ερωτικό και στη συνέχεια χώρισαν.. Αν είναι τόσο σημαντικό άτομο στη ζωή σου, σκέψου πολύ σοβαρά τι θες.. Εγώ με τον κολλητό μου γνωριζόμαστε από τότε που γεννήθηκε(τον περνάω 8 μήνες), 20 χρόνια!!! Ποτέ δεν είδαμε ο ένας τον άλλο ερωτικά(άλλο να υπάρξει μια ένταση μεταξύ σας, άλλο να πείτε ότι είναι τόσο έντονη η έλξη ώστε να γίνει η φιλία έρωτας) και η φιλία μας κράτησε..

    Αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει να είναι αμοιβαίο.. Όταν ένας φίλος σου σε βλέπει ερωτικά ενώ εσύ όχι, τότε περιπλέκονται τα πράγματα.. Γιατί εκεί μπαίνει το εξής ερώτημα: Σε αγαπάει τόσο πολύ ώστε να βάζει την ευτυχία σου πάνω απ' τη δική του ή είναι το είδος του έρωτα "ή μαζί μου ή με κανέναν"??? Αν μιλάμε για το δεύτερο, τότε εκεί υπάρχει πρόβλημα.. Γιατί κάπως έτσι χαλάνε πολλοί έρωτες από "τρίτα άτομα".. (από πείρα όλα αυτά)

    Συνοψίζω, γυρνώντας στο θέμα.. Μην κάνεις κίνηση αν δεν είσαι σίγουρη για την άλλη πλευρά.. Βασικά μην κάνεις κίνηση αν δεν είσαι σίγουρη.(τελεία)!!! Είμαι σίγουρη ότι δε θες να χαλάσει η φιλία σας χωρίς λόγο.. Γιατί να το γυρίσετε στο ερωτικό, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι? Δική σου ζωή είναι όμως καλή μου και εσύ αποφασίζεις γι' αυτή! ;)
    Απ' αυτά που γράφεις, φαίνεται να υπάρχει μια έλξη και απ' την άλλη πλευρά, δε σε παίρνω στο λαιμό μου, όμως.. Ρώτα τρίτα άτομα(που σας βλέπουν μαζί), που θα μιλήσουν αντικειμενικά(μακάρι να μπορούσα να σου πω στα σίγουρα, αλλά αν δε δω, δε μπορώ να εκφέρω άποψη :) ).. Αν διαπιστώσεις ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα, τότε σκέψου αν ρισκάρεις να τον χάσεις από τη ζωή σου μ' ένα χωρισμό.. Αν είναι τόσο έντονο(ερωτικά) αυτό που νιώθεις, τότε καν' το! Ίσως να είναι καλύτερα να έχεις τύψεις, παρά απωθημένα.. Πάντως να θυμάσαι ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα λόγω της ιστορίας σου με τον άλλον..

    Καλή τύχη ότι κι αν γίνει φίλη μου..φιλακιααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυαγαπημενη μου Λιζα! καταρχην να σε ευχαριστησω για τον χρονο που αφιερωσες για να μου δωσεις ολες αυτες τις συμβουλες που παιρνω ολες στα σοβαρα! Διοτι! 1) κι εγω εχω εναν κολλητο που ειμαστε χρονια μαζι και τον αγαπαω αλλα τον αγαπαω αδελφικα! Δεν μπορω να τον δω αλλιως! ειναι ο αδερφος που παντα ηθελα να εχω!
      2) Τα τριτα ατομα... τωρα τι μπορω να πω για αυτα? ας τα παρω ενα ενα! οσοι ξερουν πως περναμε τον χρονο μας μαζι κλπ λενε οτι με θελει! Απο πειρα κι αυτοι! η κολλητη μου μου λεει πως με αγαπαει! Σιγουρα! εχει παρατηρησει πως με κοιταει λεει! Λιωνει καθε φορα που με κοιτα... ετσι μου λεει τουλαχιστον!
      3) Αυτος ειναι ο λογος που δεν θελω να κανω τιποτα! Τον αγαπαω! το ξερω οτι τον αγαπαω! απλα δεν ξερω τι αγαπη ειναι! μπορει να ειναι πολλων ειδων αγαπης μαζι! και για αυτο δεν θελω να του πω τιποτα! γιατι τον αγαπαω τοσο πολυ που αν φυγει απο την ζωη μου δεν ξερω τι θα κανω! κι εγω το σκεφτηκα! πως ξερω οτι η σχεση μας θα κρατησει για παντα? ξερω πως καποια στιγμη πολυ πιθανον να χωρισουμε! και τοτε θα ειναι δυσκολο να ξανα χτυστει αυτη η σχεση-φιλια που εχουμε τωρα... κι εγω τι θα απογινω? δεν ξερω... το μονο που θελω απ'αυτον ειναι να ειναι διπλα μου! και να μ'αγαπει κι αυτος οπως μου λεει οτι μ'αγαπαει! μια κουβεντα του μονο φτανει κι ολα ειναι καλα! μονο που ξερω οτι υπαρχει στη ζωη μου! :) φιλακια πολλα ομορφια μου! καλο απογευμα! :* <3

      Διαγραφή
    2. 1) αυτές οι φιλίες είναι που καταρρίπτουν το μύθο ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών!!! Πόσο υπέροχες είναι!!! Αυτή η φράση συγκεκριμένα που χρησιμοποίησες "ειναι ο αδερφος που παντα ηθελα να εχω" είναι αυτό ακριβώς που σκέφτομαι για τον κολλητό μου!!

      2) Προσπάθησε να ρωτήσεις άτομα πιο "έξω".. Η κολλητή σου μπορεί κάποιες φορές να ενθουσιαστεί πιο πολύ κι από σένα(πόσες φορές το έχουμε κάνει με τις φίλες μας..χαχαχαχαχα)!!! Απλά κοίτα να είσαι σίγουρη γι' αυτό αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε διαφορετική κατεύθυνση..

      3) "το ξερω οτι τον αγαπαω! απλα δεν ξερω τι αγαπη ειναι! μπορει να ειναι πολλων ειδων αγαπης μαζι! και για αυτο δεν θελω να του πω τιποτα! γιατι τον αγαπαω τοσο πολυ που αν φυγει απο την ζωη μου δεν ξερω τι θα κανω!" "ξερω πως καποια στιγμη πολυ πιθανον να χωρισουμε! και τοτε θα ειναι δυσκολο να ξανα χτυστει αυτη η σχεση-φιλια που εχουμε τωρα... κι εγω τι θα απογινω? δεν ξερω... το μονο που θελω απ'αυτον ειναι να ειναι διπλα μου!" ήμουν σίγουρη ότι αυτή θα ήταν η απάντηση.. και τι ειρωνεία.. προχθές μιλούσα με μια φίλη.. και αυτή και ο πρώην κολλητός της είναι καλοί μου φίλοι.. Όσο ήταν φίλοι ήταν απ' τις καλύτερες φιλίες που μπορείς να δεις ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα(είναι και οι χαρακτήρες τους τέτοιοι).. τελικά χάλασαν τη φιλία τους και τα έφτιαξαν κανα-δυο φορές, αλλά από την πρώτη στιγμή που χώρισαν η φιλία τους είχε χαλάσει.. Δε μπορούσαν πλέον να είναι κολλητοί.. Και προχθές αυτή η κοπέλα μου έλεγε τι βλακεία έκανα και το χάλασαν, ήταν κρίμα η φιλία τους..

      Εσύ άκου -πρώτο και κυριότερο- την καρδούλα σου!!! Αν σου πει ότι είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του, που δεν αντέχει το φιλικό, τότε... Πάντως να ξέρεις ότι αν είσαι διατεθειμένη να το πας εκεί, τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά...χαχαχαχα

      Τα φιλιά μου!!! Καληνύχτα!!!<3

      Διαγραφή
    3. Γλυκια μου! Σ'ευχαριστω παρα πολυ! Για ολα! ακομα δεν νομιζω πως δεν μπορω να κρατησω αυτην την φιλια... και οπως ειδα και απο την εμπειρια της φιλης σου θα ειναι οτι χειροτερο! και δεν το θελω! θα δειξει στο μελλον! φιλακια πολλα! ειμαι παντα διαθεσημη να ακουω τις συμβουλες σου! φιλακια! :*

      Διαγραφή
    4. Αυτό ακριβώς! Όταν στη ζωή σου έχεις ένα άτομο τόσο σημαντικό για σένα, δεν πρέπει-και δε θες φυσικά- να το χάσεις από βλακεία!!! Αν είναι κάτι περαστικό, θα φύγει και θα μείνει μια φιλία πιο στέρεη.. Αν είναι κάτι πιο βαθύ, τότε μπορεί να προκύψει μια αγάπη.. Μη βιαστείτε να κάνετε κίνηση, θα ήταν πολύ επιπόλαιο.. Ο χρόνος θα δείξει..

      Αν κάποια στιγμή φτάσεις(εσύ ή αυτός) στο σημείο να μη μπορείς να δεις τον άλλον φιλικά, με την έννοια του έρωτα "ή μαζί μου ή με κανέναν" που ανέφερα πιο πάνω, όχι του "σ' αγαπώ τόσο που με νοιάζει απλά να είσαι ευτυχισμένος"(αλλά εκεί βασανίζεσαι-και πάλι μπορεί να οδηγήσει στο τέλος της φιλίας, οπότε καλύτερα το πρώτο) τότε η φιλία έχει ουσιαστικά φύγει, οπότε από το δέσιμο που έχετε μπορεί να προκύψει μια αγάπη.. Αλλά μια -καλή- φιλία αξίζει να χαλάσει μόνο για κάτι βαθύ, αλλιώς είναι κρίμα για μια περαστική έλξη.. Όπως σου είπα και στο πρώτο σχόλιο, μια απλή έλξη θα φύγει(σε όλες μας έχει τύχει ;) )

      Χαίρομαι πολύ που σε βοηθάω ;)
      Αλήθεια πόσο χρονών είσαι(απλή περιέργεια)?

      Διαγραφή
    5. ειμαι 16... :) για την ακριβεια θα γινω 16 την Δευτερα! :D και πιστεψε με θα τα γιορτασω με τον καλυτερο τροπο... δωσε μου σε παρακαλω αν μπορεις μια ακομα συμβουλη: σκεφτομαι να καλεσω τον πρωην μου (αυτον που τα ειχα για πολυ λιγο...) στα γενεθλια μου γιατι ειχαμε πει να κρατησουμε μια επαφη μια φιλια... τι λες? να το κανω?

      Διαγραφή
    6. Οοοο πουλάκι μου!!! Χρόνια σου πολλά από τώρα!

      Άκου... Αυτό είναι καθαρά δική σου απόφαση, αλλά εγώ ΔΕΝ θα το έκανα. Μια φιλία μπορεί να γίνει έρωτας, αλλά ποτέ το αντίστροφο. Απ' τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει μέλλον, ποιος ο λόγος να σκαλίζουμε το παρελθόν???
      Άλλωστε γενέθλιά σου είναι, θες να 'χεις γύρω σου τα αγαπημένα σου άτομα, όχι τους πρώην. Γνώμη μου.. ;)

      Διαγραφή
    7. ναι εχεις δικιο! :) θα δω και τις εξεληξεις που θα υπαρξουν! ;)

      Διαγραφή
    8. Δευτέρα είπες, ε?
      Να το έχουμε υπ' όψιν!!! ;)

      Διαγραφή