Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

εγω να σας ενημερωσω θελω! :Ρ

    Μια αναρτηση για να σας παρουσιασω το σχολειο μου! Λυκειο! και το λυκειο μου θεωρειται "κολεγιο"! μην με ρωτατε γιατι! δεν ξερω! :Ρ εγω μενω απο ακριβως απο πανω και ετυχε να φοιτω σε αυτο το κολεγιο! 
Σαν κολεγιοπαιδο λοιπον θελω να σας ενημερωσω για το σχολειο μου! 
Ξεκινωντας απο τους καθηγητες! ετυχε να εχω τους πιο κοιμησμενους! δεν εχω να πω κατι παραπανω! :Ρ
Καταληγοντας στη σχεση μου με τα υπολοιπα ¨κολεγιοπαιδα"...
τα παω αψωγα με ολους! χαιρομαι ιδιαιτερα για αυτο! μπαινοντας στο λυκειο ειχα καποιους στοχους! πρωτος ηταν οι καλοι βαθμοι! τους πετυχα! μετα ενα παιδι! το πετυχα! καναμε ενα παρτυ και απο εκεινη την μερα αρχισα να του αρεσω. οταν του ειπα πως μου αρεσει (2 μηνες μετα) ημασταν μαζι για δυο εβδομαδες... τι να πει κανεις οταν σου λεει οτι δεν εχει χρονο και πως δεν ειναι σωστο να νοιαζομαι μονο εγω σε αυτην την σχεση και τελικα βλεπεις πως δεν εχει χρονο να κατεβαινει μαζι σου φροντιστηριο αλλα εχει χρονο να κατεβαινει με την φιλη του... αμ το αλλο? ειναι σφιγγα! δεν μιλαει σε κανεναν και για τιποτα! ουτε στον ιδιο του τον κολλητο! (πολυ μπερδεμενα σας τα πα...δεν εχω ομως αλλο χρονο να αφιερωσω για αυτον... δεν εχω χρονο για αλλο πονο οπως λεει κι ο Μιχαλης μας! 8 μηνες χαραμισα... :/)... επιπλεον ο κολλητος του ειναι παρα πολυ καλο παιδι! ηταν στους στοχους μου! να τον κανω φιλο μου! στο ιδιο σχολειο ημασταν! ετσι κι εγινε! ειμαστε πλεον φιλοι! μιλαμε ωρες στο τηλεφωνο και λεμε τα παντα! εχω εναν κουκλο φιλο! και πολυ γαματο παιδι! ;) σας ευχομαι ολες να βρειτε εναν τοσο καλο φιλο! 
και τωρα... βαζω μπρος για αλλες παραλιες... θελω την γνωμη σας... αρχισε να μου αρεσει ενα αλλο παιδι... (καιρος δεν ηταν?!) αλλα αυτο το παιδι ειναι φιλος με τον ΧΨ (το παιδι που λεγαμε που δεν ειχε χρονο...) πως θα φανει αν γινει κατι με αυτον... ο Τ. (το καινουριο το ωραιο το παιδι) ειναι φιλος λοιπον και με τον ΧΨ και με τον Σ. (το καλο το παιδι που κανουμε παρεα)... πως θα φανει στον Σ. αν παω και του πω οτι μου αρεσει ενας αλλος φιλος του... γτ κι ο ΧΨ κολλητος ειναι! πως θα φανει στον ΧΨ αν εγω καταληξω μαζι με τον Τ.? να κανω κινηση? με τον Τ. ενα γεια εχουμε... να προχωρησω? να τον πλησιασω και να τον γνωρισω? να μιλησω στον Σ. για αυτον? Βοηθεια! 




Υ.Γ. κι ειναι ενα κουκλι και τοσο καλο παιδι... και δεν ειναι και "σφιγγα"! 
  

Υ.Γ.2 απο αυριο σας εχω ευχαριστα νεα! :D 


Φιλακια πολλα αγαπημενοι μου bloggers!


XoXo:**


GossipGirl :P <3

17 σχόλια:

  1. Κοίτα, η κατάσταση είναι λίγο μπέρδεμα :P ...από αυτά που λες.
    Νομίζω ότι ο Σ ίσως να ενοχληθεί λιγάκι, με την έννοια ότι και καλά "πως την είδε? όλους τους κολλητούς μου θα ξεζουμίσει;"
    Όσο για τον ΧΨ δεν νομίζω να πρέπει να "πάρεις και άδεια" εννοώ, τότε δεν κατάλαβε τι είχε μαζί του και τώρα θα σου ζητήσει και τα ρέστα;
    Η ταπεινή μου γνώμη...:P
    Βασικά καλό θα ήταν να πάρεις και από αλλού συμβουλές γιατί όταν μπλέκονται 3 άντρες σε ένα θέμα θέλει σίγουρα λεπτότητα!
    Και στο τέλος όταν μαζέψεις ιδέες βούτα τη γλώσσα σου στην καρδιά σου και μίλα.
    Αυτά είχα να πώ :)
    ~Καληνύχταα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την γνωμη σου γλυκε μου κυνηγε! καληνυχτααα! :*

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ τώρα τα μαθαίνω αυτά; ο.Ο
    Ντροπή!
    Λοιπόν, κατ'αρχάς αν πρόκειται για φίλο σου, δε θα σου φανεί καθόλου κάπως, ειδικά απο τη στιγμή που με τον ένα φίλο του δε σας βγήκε!
    Ίσα, ίσα, νομίζω ότι θα έπρεπε να χαρεί κιόλας, που προχωράς παρακάτω και μάλιστα με ένα άτομο που εμπιστεύεται, καθώς σαν φίλος σου θα θέλει να είσαι με κάποιον που δε θα σε πληγώσει!
    Και στο κάτω κάτω, αν δε δοκιμάσεις στη ζωή σου, τι θα καταλάβεις;
    Η γνώμη μου είναι να του μιλήσεις κι αν είναι σωστός φίλος, θα είναι σωστός και απέναντί σου σ'αυτή τη φάση!
    Καλή επιτυχία και περιμένω τις εξελίξεις!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου! εξεληξεις θα βρεις στην επομενη αναρτηση! ;)

      Διαγραφή
  3. 1ον μου φαίνεται είναι να μην πεις κάτι εσύ και γίνεται...χαχαχα

    2ον μην κάνεις κίνηση εσύ, γιατί ποτέ δεν ξέρει.. Φλέρταρε εμμέσως -πλην σαφώς- με τον Τ. αλλά μη του δώσεις τίποτα στο πιάτο.. Άσε να κάνει την πρώτη κίνηση αυτός(στη χειρότερη περίπτωση θα λες ότι αυτός σε κυνήγησε) για να γλιτώσεις και το όλο σκηνικό "η τάδε που έχει πάρει όλη την παρέα".. Καλή επιτυχία!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω για την συμβουλη σου! νομιζω ειναι χρησιμη πολυ! :) <3 αληθεια το πρωτο γιατι το λες? :Ρ

      Διαγραφή
    2. Για καλό το λέω.. Μου θύμησες εμένα και μια φίλη μου.. Μη μελετήσουμε κάτι, θα γίνει σίγουρα!!!!χαχαχαχα

      Τίποτα βρε, στη διάθεσή σου πάντα ;)

      Διαγραφή
    3. χαχαχα αληθεια? αυτο ειναι καλο! ;) καλο απογευμα! φιλακια! :*

      Διαγραφή
    4. Εμείς είμαστε λίγο πιο γκαντεμόσποροι και μελετάμε πιο πολύ αρνητικά πράγματα, αλλά είναι και κάποια άλλα -καλά- που μελετάμε και γίνονται.. ;)

      Διαγραφή
    5. αν σου πω οτι εχει λιγο καιρο που οτι ενστικτο εχω βγαινει αληθινο αλλα και πολλα πραγματα που σκεφτομαι βγαινουν! ειναι λιγο τρομαχτικο καποιες φορες! :Ρ αλλα μαρεσει! εχω μαντικες ικανοτιτες! :Ρ χαχαχα επισης... οσες φορες εχω μεινει στο σπιτι της κολλητης μου κι εχω δει ονειρο εχει βγει (πανω κατω οτι ειδα οχι ακριβως) πραγματικοτιτα! :Ο το προβλημα ειναι οτι και τα 2 δεν ηταν καλα ονειρα! :Ρ

      Διαγραφή
    6. αχχχ μη μου λες για όνειρα!!! Τα δικά μου βγαίνουν συνέχεια!!! Ή θα βγουν σαν "ντεζαβου" ή κάποια κομμάτια του ονείρου όπως το Σάββατο που μας πέρασε(λένε ότι τα όνειρα που βλέπεις ξημερώματα Τετάρτης και ξημερώματα Σαββάτου βγαίνουν, πόσο μάλλον εκείνη τη μέρα που είχε και πανσέληνο!!!) που είδα κάποια μπερδεμένα πράγματα στον ύπνο μου και το βράδυ έγιναν όλα!!!! Όσον αφορά διαίσθηση... Στις φίλες μου λέω "η π@@@@@α μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω"!!!χαχαχαχα

      Διαγραφή
    7. πλακα κανεις! ενα σου λεω! σου αφιερωνω την αναρτηση που θα κανω αμεσως τωρα! φιλακια! :*

      Διαγραφή
    8. Τη διάβασα!!! ;)

      Κάνε μου μια χάρη καλή μου, βγάλε αν θες τη λεκτική επιβεβαίωση.. επειδή εγώ έχω αγγλικό-ελληνικό-ρώσικο πληκτρολόγιο με ταλαιπωρεί πολύ η αλλαγή.. ;)

      (είναι στον πίνακα ελέγχου ρυθμίσεις-σχόλια-λεκτική επαλήθευση)

      Διαγραφή
    9. δεν καταλαβα και πολλα... κατι εκανα... πατησα πινακας ελεγχου-ρυθμισεις-σχολια και μου εβγαζε "εμφανιση επαληθευσης λεξης" και επελεξα "ναι"... δεν ξερω αν εκανα αυτο που ηθελες αλλα δεν βρικα κατι αλλο :/

      Διαγραφή
    10. έπρεπε να πατήσεις όχι καλή μου, ακόμη τη ζητάει.. ;)

      Διαγραφή